Škrtel získal spoluhráča za šesť miliónov libier

12.08.2011 Celý región

LONDÝN 12. augusta (WEBNOVINY) - Anglický futbalový veľkoklub FC Liverpool podpisom dlhodobej zmluvy dotiahol do konca prestup obrancu Josého Enriqueho z Newcastlu United.

Cena 25-ročného Španiela nie je známa, neoficiálne sa hovorí o 6 miliónoch libier. Enrique v Liverpoole úspešne absolvoval obligátne lekárske testy.

"Je to jeden z najšťastnejších dní v mojom živote. Prichádzam do jedného z najväčších klubov nie len v anglickom, ale aj svetovom meradle. Som vskutku šťastný," povedal pre stránku liverpoolfc.tv Enrique. Odchovanec Levante prestúpil do Newcastlu v roku 2007 z Villarrealu. Debut v červenom drese by si mohol odkrútiť už v sobotu, v prvom zápase nového ročníka posilnený Liverpool privíta Sunderland. "Teším sa na prvý zápas pred legendárnou tribúnou Kop. Snáď to bude už tento víkend, ale keď nie, počkám si," povedal nový spoluhráč slovenského stopéra Martina Škrtela.

Ľavý obranca je už piatou významnou predsezónnou posilou tímu Kennyho Dalglisha. Pred ním na Anfield Road zamierili Jordan Henderson, Charlie Adam, Alexander Doni a Stewart Downing.
 

Vyberte región